REPARATII ELECTRONICE SI ELECTROCASNICE(CAMPIA TURZII-TURDA)


Bine azi venit pe site-ul web al ELECTRICAL DEVICES SERV. SRL! Speram sa va placa sa navigati pe site-ul nostru si sa gasiti numeroase informatii utile. Acordam o atentie deosebita calitatii produselor si serviciilor noastre. Puteti gasi on line informatii detaliate legate de produsele si serviciile noastre sau puteti contacta echipa noastra de asistenta clienti pentru ajutor.



 DE CE SA REPARI APARATELE ELECTRONICE SI ELECTROCASNICE PE CARE LE DETII?

 

Cu totii avem acasa cel putin un televizor(de exemplu), model clasic cu tub cinescop(CRT), tv lcd, tv lcd led sau tv cu plasma, sau cei mai fericiti un televizor oled cu sau fara 3d.

Cat timp functioneaza santem fericiti,.. are cine sa ne alunge plictiseala sau avem cu ce ne ocupa timpul liber, sau ...etc.

CE FACEM CAND ACESTA SE DEFECTEAZA?

1. Apelam la un prieten care stie cate ceva, ca vorba aceia...este ieftin!

2. Apelam la un mester mai mult sau mai putin calificat ,care cel putin legal se ocupa cu asa ceva (apropo..acum se dau autorizatii sa repari aparatura electronica chiar daca tu esti calificat intr-un domeniu conex, sa zicem electrician in constructii, depanarea tv invatand-o dupa ureche mai mult sau mai putin autodidact)

3. Apelam la o firma de reparatii, unde oameni specializati in depanarea aparaturii electronice de larg consum (televizoare, monitoare ,amplificatoare, dvd, sisteme muzicale, radiocasetofoane si combine muzicale, etc. ) se pot ocupa cu profesionalism de problema noastra , rezolvand defectul , oferindu-ne o garantie legala a reparatiei si facand posibila refolosirea aparatului , cu costuri optime, acest lucru ducand la o ECONOMIE IN BUGETUL FAMILIAL.

4. Renuntam la aparat si ne cumparam un altul nou. (ma rog..., fiecare dupa buget!)

 

Alegerea primelor doua obtiuni ne face sa dam peste asa numitul ,, depanator de duminica " si care intr-un final ne face sa pierdem bani.

 

DE CE SA REPARAM APARATUL SI SA NU NE LUAM UN ALTUL NOU ?   -

-o intrebare care mai ales in vremuri de criza economica nu poate avea decat un singur mare raspuns :- iesim mai ieftin!

O alta motivatie importanta este aceea ca recurgand la reparatie contribuim la protectia mediului prin reducerea cantitatii de deseuri (DEE-uri) nocive si scaderea cantitatii de materii prime ( diferite metale sau nemetale rare , etc) folosite in procesul de producere a acestor aparate, CONTRIBUIND ASTFEL LA CONSERVAREA RESURSELOR NATURALE ALE PLANETEI SI REDUCAND DE ASEMENEA CANTITATEA DE DIOXID DE CARBON SI ALTE GAZE POLUANTE REZIDUALE IN PROCESUL DE PRODUCTIE , SAU IN CEL DE RECUPERARE .

 

EXEMPLU :  Reparatia aparatului in sine poate costa intre 30,00 si 100,00 lei, iar achzitia unuia nou cu performante asemanatoare v-ar putea costa intre 300,00 si 500,00 lei.

CONCLUZIA : - REPARATIA VA POATE COSTA CHIAR SI  DE SAPTESPREZECE ORI MAI PUTIN !